Dzięki za radę. Też wybrałam wersje od piatku do niedzieli. Czy ktoś mógłby się zadeklarować, że mnie weźmie??Warszawa fajne miasto, ale szczerze mówiąc wolałabym dojechać na zjazd niż spędzić weekend na jej zwiedzaniu. Ktokolwiek...??
Wysłany: 22-09-2003, 16:38
Kochani,
Ze wzgledu na duza ilosc osob zdecydowanych na przyjazd w piatek ustalilismy wzglednie "przyjazna" godzine powitalnej kolacji.
OGLASZAM WIEC WSZEM I WOBEC, ZE DNIA 26 WRZESNIA 2003 ROKU, O GODZINIE 20:00 ODBEDZIE SIE UROCZYSTA KOLACJA POSWIECONA OFICJALNEMU ROZPOCZECIU II ZJAZDU FORUM-NURAS.
Mam tylko nadzieje, ze do tej godziny wszyscy spodziewani goscie dojada, a Ci obecni z glodu nieumra.
Wysłany: 23-09-2003, 08:57
INFORMACJA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW MAJĄCYCH PROBLEMY Z TRANSPORTEM.
Dogodna forma transportu jest PKS. Dziennie jest 9 kursow Warszawa-Szczytno. Jeden PKs dojezdza, do samych Orzyn. Jednak osoby, ktore dojada tylko do Szczytna moga liczyc na transport do samego osrodka (oczywiscie po uzgodnieniu z kadra badz chetnymi do pomocy czlonkami zlotu).
Wiek: 46 Dołączył: 13 Mar 2002 Posty: 373 Skąd: Zabrze/Warszawa
Wysłany: 23-09-2003, 17:43
OK, nie będziemy czekać...
Ale jak juz się zapisałaś to wypadałoby przyjechać
Fantomas [Usunięty]
Wysłany: 23-09-2003, 18:05
witam,
szukam kogoś życzliwego, kto zabierze mnie w piątek z Warszawy z nurkowym bagażem.
wiem, że późno, ale to lepiej niż wcale.
pozdrawiam i czekam...
Wysłany: 24-09-2003, 10:43
Fantomas napisał/a:
witam,
szukam kogoś życzliwego, kto zabierze mnie w piątek z Warszawy z nurkowym bagażem.
wiem, że późno, ale to lepiej niż wcale.
pozdrawiam i czekam...
Heh Fantomas ja też czekam i coś ciemno to widzę... Co powiesz na PKS, ten o 17???
Wysłany: 24-09-2003, 11:16
Od nas niestety ludzie jada w czwartek albo w sobote.
Tak wiec niestety mozliwosci pomocy nam brak.
PKS to dobre wyjscie. Zawsze ktos Was odbierze.
Albo sprobujcie dogadac sie z ludzmi jadacymi w piatek.
Moze by tak kazdego z osobna.
Jesli chcecie, to powiem Wam kto jedzie w piatek.
Pozdrawiam
Fantomas [Usunięty]
Wysłany: 24-09-2003, 11:38
właściwie to może być ciekawe doświadczenie...
ok, więc może zbierze się większa grupa chętnych na podróż PKS-em?
17.15 z PKS Zachodni a może 16.15?
Wysłany: 25-09-2003, 07:54
DROGA BRACI NURKOWA!!!
WYJAZD JUZ JUTRO.
A JA TYMCZASEM W IMIENIU SWOIM, TOUDIEGO I RAFIEGO DZIEKUJE WAM ZA TERMINOWE ZGLOSZENIA. POSTARAMY SIE STWORZYC DLA WAS MILUTKA ATMOSFERKE I DOSTARCZYC SAMYCH ATRAKCJI.
ZABIERZCIE TYLKO KONIECZNIE DOBRY HUMOR I DUZO SILY DO ZABAWY. BEDZIEMY SIE MOCZYC , DO SAMEGO RANA I BEDZIE
CO DO NASZEJ TROJKI, TO ZOBACZYMY SIE DOPIERO W SOBOTE.
TYMCZASEM ODDAJEMY WAS POD OPIEKE GLOWNEGO ORGANIZATORA TEJ IMPREZY CZYLI MARCINA MORAWSKIEGO.
Marysiu, za długo z Darkiem przbywasz , przecież jechałaś .
To jest dokładnie taki sam dojazd jak do Bałakiera .
Czyli Olsztyn - Szczytno [ koło Leśnych Wrót ] .
W Szczytnie w lewo na Mrągowo .
Przy szosie masz w lasku drogowszkaz Kulka 2 ( jak miniesz mostek zacznij uwazać na lasek i drogowskaz Kulka 2 ) skręcasz do lasku .
Jedziesz przez las do oporu .
Na oporze w lewo Joanna i Bałakier a w prawo leśnicówka i zlot .
Do zobaczenia
Marysiu, za długo z Darkiem przbywasz , przecież jechałaś .
Po pierwsze - prosze nic nie insynuować. Po drugie Darek jedzie z Olsztyna do Warszawy 4,5 godziny - ze mną tak źle jeszcze nie jest. A po trzecie jechałam za Tobą jak za Panią Matką i nie patrzylam.....
Do zobaczenia jutro
Mania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko