We środę i czwartek (29, 30.10.08) spotkaliśmy się na Zakrzówku (Nul, Jacek, Olo, Andrzej Kosko i kjar) i zamontowaliśmy naprawiony przez Jacka medalion. Tym razem medalion przed przyklejeniem został polakierowany kilkoma warstwami specjalnej powłoki, która powinna zabezpieczyć go przed oddziaływaniem wody zakrzówkowej.
Witajcie,
w związku z kolejną rocznicą chciałam podesłać wam poniższy link (nie wiem, czy się uda wkleić, ale w razie czego możecie sami go ściągnąć). film w całości w ogóle nienurkowy i do tego nie w lengłydżu, ale zwróćcie uwagę na min. 23.02 - 25.20.
www.ardmediathek.de/ard/servlet/content/1549464 - 32k
nie byłam przy zakładaniu tablicy ani przy jej zdejmowaniu.
niemniej przy realizacji filmu chciałam upamiętnić inicjatywę wszystkich członków fn. zaangażowanie, czas i serce, które w to włożyliście.
siłą rzeczy nie mogliśmy sfilmować wszystkich sponsorów tablicy.
dziękuję wszystkim uczestnikom naszego projektu, którzy totalnie non-profit poświęcili nam swój czas.
a zwłaszcza ani-nulce, jarkowi i andrzejowi.
no ja...
dzięki jeszcze raz, fajnie było Cię poznać.
mam nadzieję, że kiedyś zanurkujemy razem w zakrzówku.
pozdrawiam bardzo ciepło i wiosennie,
ucałuj ola i jacka,
"Nie wolno ci mieć innych bogów oprócz Mnie.
Nie wolno ci zrobić sobie figury, żadnego wyobrażenia tego, co jest w niebie na górze, ani tego, co jest w ziemi na dole, ani tego, co jest w wodzie poniżej lądu.
Nie wolno ci oddawać im pokłonów i nie wolno ci im służyć. "
Wysłany: 27-11-2024, 15:38
Czy jest szansa nawiązać kontakt z kimś kto brał udział w mocowaniu tablicy pamiątkowej w czerwcu 2005? Użytkownicy kjar, Nul, Jacek, Olo, Andrzej Kosko. Ma ktoś do nich kontakt?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko