Wysłany: 28-01-2009, 17:15
W samej Jastarni jest hotel Dom Zdrojowy(dosyć drogi), który ma w ofercie również SPA i mały basenik. Lecz poza tym jest bardzo dużo kwater prywatnych o bardzo zróżnicowanym standardzie.
Większość oferuje pokoje z łazienkami ceny mogą sie wahać od 30 zł w górę.
Na pewno znajdziesz coś ciekawego, a o rezerwacji musisz pomyśleć już teraz.
Co do samego nurkowania to wiem że w lecie działają tam nie trzy a cztery bazy, jednak całoroczna jest TYLKO jedna. Jest to świeża baza otworzona w tamte wakacje, polecił mi ją znajomy i z czystym sumieniem mogę tobie też polecić.
Dla mnie najważniejsze jest to, że baza jest czynna cały rok. Byłem dzisiaj na nurkowaniu nad "groźnym", widać całego "groźnego" od dziobu do rufy, temperatura wody 3 st., widoczność około 25 - 30 metrów. SUPER!!!.
Wiem że poza tlenem i nitroxem ładują też i trimix. Zresztą mają swoją stronkę zajrzyj na www.divingbaltic.pl
Wysłany: 28-01-2009, 18:02
oczywiście, że w parze. Ale nie chodzi o to z kim tylko gdzie. A poza tym są nurkowie z takimi uprawnieniami, którzy mogą nurkować sami.
cennik jest na stronie www.divingbaltic.pl
udzielają też informacji telefonicznie
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 28-01-2009, 20:04
lenon napisał/a:
A poza tym są nurkowie z takimi uprawnieniami, którzy mogą nurkować sami.
Wypadzik udał się znakomicie, co jest zdecydowaną zasługą organizatora jak i zacnego(wesołego) grona nurasów- towarzyszy.Wiało trochę przy wyjsciu i ten fakt mógł niektórym pomieszać szyki ale... trza być twardym. Generalnie dwa udane nurki i super spędzony dzień. Przy okazji dziękuję wszystkim , z którymi mieliśmy możliwość popływać....i pożartować w niedoli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko