Orzeł....... Je se to wim, tylko czemu my jeszcze nie browarzyli? Będziesz w piątek w klubie? Zabrowarzym okrutnie
Środa jest ok... Gdzie i o której? Jest li w tym pięknym potrójnym mieście jakiś diver pub?
Nareszcie orzeł uległ moim namowom i zaczyna organizować 3miejskie FN!!!
Gratuluję i życzę Wam miłego
Tylko pamiętajcie, że potem obowiązkowo - opis spotkania (musicie wyznaczyć "zakładowego" pisarza, tak jak my mamy Kubę), no i fotki - bez nich się nie da...
Mania
Wysłany: 22-08-2003, 08:17
Bizonie
pamiętając o środzie nie zapomnij powiadomić swojego buddy, z którym czasami nurasz, a który to cyknął ci tę forkę i jest online jako sylwusik2. Środe mam wolną a i parę fotek do kolekcji mogę cyknąć. Poza tym aparat nie nurał jeszcze w morzu ............. browarka
orzel123 [Usunięty]
Wysłany: 22-08-2003, 09:59
bizon napisał:
Cytat:
Będziesz w piątek w klubie? Zabrowarzym okrutnie
niestety wyjeżdżam po południu na weekend, dlatego pisałem o środzie
lobster napisał:
Cytat:
No jak to gdzie.. Zloty Ul w Sopocie, 19:00
a będziesz
widzę, że wszystkim pasuje środa, cool
co do miejsca i godziny:
pubu nurkowego nie ma w 3city - (ale może w końcu ja go otworzę?? )
najbliżej podwodnych klimatów byłby studencki U-Boot, ale nie wiem, jak tam teraz jest i czy w ogóle jeszcze istnieje?
co powiecie na RODOS w Oliwie koło zjazdu do Zoo????
nie jest to typowy pub, ale można przy okzaji pyszne jedzonko bałkańskie wciągnąć ???? (testowałem wielokrotnie, pycha)
GODZINA od 18.30 do ostatniego nurka
ubierzmy jakieś nurkowe gadżety - typu koszulka albo czapeczka, albo w ostateczności Magazyn NURKOWANIE w łapce / na stoliku
ja będę w koszulce klubowej - z przodu napis REKIN, z tyłu czerwone logo z rekinkiem
ewentualne inne pomysły mile widziane, ale nie marudźmy za dużo, bo nie zdążymy się umówić do środy
to ja bede miala fajke w zebach i niedopasowana maske
Fantomas [Usunięty]
Wysłany: 22-08-2003, 14:23
tak odnośnie tematu postu...
zaczęła się klarowac tendencja umieszczania zdjęć nie nurkowych, bo przecież w sprzęcie wszyscy wyglądamy prawie tak samo... a tu widzę znów zdjęcia podwodne...
pozdrawiam,
Wysłany: 22-08-2003, 15:10
a co Tomku, nie wiesz jak orzel wyglada? Wyciagnij sobie dwozlotowke
a poza tym to fajnie, ze pomorze sie wreszcie ruszylo...w Wawie integracja trzeba przyznac chyba sie udalo. nowe towarzystwo, nowi buddy, fajnie jest.... moze kiedys uda sie wpasc na takie pozawarszawskie spotkanko. chetnie bym Was poznal, a jakos kazdy weekend wypada mi w innym jeziorze, nijak nie moge sie znowu wybrac nad Baltyk
zycze suuuuper zabawy
Kuba
OK pasuje...................
Koszulka "REKIN"
Fantomas........
Mojej facjaty twój monitor może nie wytrzymać...... A w końcu to forum dla nurów, nie?
Pozdrawiam.
Tak sobie pomyślałem, że jest przeciez knajpa "Wielki Błękit".
Ale to może następną razą
Sylwusik.
Pamiętam przecież o tobie. A kto ci taką ładną fotke strzelił?
a czemu zloty ul lub rodos i czemu sroda leee w sopocie bede akurat we wtorek a w srode z rana wyjezdzam dalej w turneee (na poludnie),ale milej zabawy zycze wszystkim P.S NIE POTOPCIE SIE W ŁÓDCE (tej na B oczywiscie ;P
a moze ktos by mi wytlumaczyl jak dojsc do tego "Rodos" bo nie mam zielonego pojecia, albo mapke wstawic z malym planem ogolnym
bo ja w sumie nadal nie wiem dokladnie gdzie i o ktorej tu kazdy pisze swoje propozycje, ale nie mozna sie zorietowac zabardzo gdzie to ma byc czy to "Zloty ul", a moze "Rodos" albo jeszcze "Wielki blekit"
Panowie ja bardzo prosze o konkrety:):):) bo zaraz sie okaze ze spotkanie jest na plazy ze skrzynka piwa i siateka bulek z zoltym serem ............. a sroda juz jutro Pa, pa
Droga Kill........
Oliwa tak jak sie jedzie do ZOO, ul.Spacerowa. Dokładnie po drugiej stronie jest góra "Pachołek". Tam, około 18.30.
Orełek pisał cóś o fantach nurkowych, co by sie rozpoznać.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko