Wiek: 58 Dołączył: 17 Sie 2002 Posty: 98 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 11-09-2003, 08:05
Jako, że bylem uczestnikiem I spotkania, jestem bardzo niepocieszony, ale niestety tym razem mnie tam nie bedzie z powodów czysto przyziemnych - brak czasu i kasy. Jednak zyce wszystkim ekstra nurków i nietylko...[/fade]
Wysłany: 11-09-2003, 11:24
Drodzy Forumowicze,
Ze wzgledy na wyjazd nurkowy mnie, rafiego i Toudiego nie bedzie on-line do ponedzialku. Prosimy zatem o cierpliwosc jesli chodzi o odpowiedzi na nadeslane wiadomosci. Po powrocie odpowiemy na kazdy mail.
Z pozdrowieniami i zyczeniami milego weekendu pod woda
Foczka, Toudi i Rafi
Rozumiem, że nikt nie jedzie ze Śląska. A może ktoś z Warszawy miałby wolne miejsce w samochodzie?? Dużo miejsca nie zajmę, ze sprzętu mam tylko abc i oczywiście zrzucę się na bezynę. Nie ukrywam, że dojazd na miejsce środkami komunikacji miejskiej mnie przeraża. Prosze o odp. Dziękuję. Pozdrawiam.
Pati nic się już nie martw. Wciśnie się Ciebie do jakiegoś wozu. Jak ja nie do mojego, to do bd* albo Piotrusia (oni sie nie rozstają...;) ) i jakoś Cię z tej nieszczęsnej Warszawy wywieziemy. Sandi też będzie się pewno ciągnął jakimś zardzewiałym półtrupem... a i Mania jak nie rozwali do imentu swojej srebrnej "szczały" to miejsce znajdzie... słowem, coś wymyślimy.
Pozdrawiam,
Wysłany: 17-09-2003, 19:00
Pedro napisał/a:
Pati nic się już nie martw. Wciśnie się Ciebie do jakiegoś wozu. Jak ja nie do mojego, to do bd* albo Piotrusia (oni sie nie rozstają...;) ) i jakoś Cię z tej nieszczęsnej Warszawy wywieziemy. Sandi też będzie się pewno ciągnął jakimś zardzewiałym półtrupem... a i Mania jak nie rozwali do imentu swojej srebrnej "szczały" to miejsce znajdzie... słowem, coś wymyślimy.
Pozdrawiam,
no wlasnie
niech sie dobre dusze nie martwia za wczesnie
Piotr z bd* zawsze cos wymysli
Pati ja bym się na Twoim miejscu nastawiał na piątek (na swoim też się tak nastawiam ). Też jeszcze nie wiem czy bedę grzał swoim pra-wozem czy dosiądę się do kogoś. To jeszcze zależy od tego czy towarzyszka mojego życia odpędzi od siebie paskudne choróbsko zaziębieniowe i pojedzie ze mną.
Ale jak widzisz już Piotr z bd* coś wymyślą
Pozdrawiam,
Wysłany: 18-09-2003, 18:03
Hjello,,
Szukam transportu dla dwóch osób na Zjazd do Kulki (wyj. piatek po południu - powrót niedziela) ------ pomoże któśik????
(oczywiście dokładam się do palifka)
Pozdr Chopin
Wysłany: 18-09-2003, 22:22
PLAN ZAJĘĆ
PIĄTEK 26.09.2003
zakwaterowanie
20:00
Kolacja
projekcja filmu ("Wielki Błękit", "Siła i Honor")
ognisko
SOBOTA 27.09.2003
zakwaterowanie
9:00
śniadanie
10:00
zebranie organizacyjne
11:00
odprawa i nurkowanie
- pierwszy konkurs (z nagrodami rzeczowymi) - szukanie skarbów
- mecz piłki wodnej
14:00
koniec nurkowania
15:00
obiad
16:00
wykład i prezentacja sprzętu Mares
18:30
kolacja
20:00
odprawa i nurkowanie nocne
19:30
ognisko
22:00
dyskoteka
NIEDZIELA 28.09.2003 10:00
śniadanie
11:00
odprawa i nurkowanie
- drugi konkurs (z nagrodami zniżkowymi i promocjami na poszczególne kursy) - szukanie skarbów
14:00
wykład o tematyce nurkowej
(nurkowanie jaskiniowe, biologia jezior, projekcja filmu: "Wielki Błękit" lub "Siła i Honor")
16:00
- obiad
- pożegnanie
- rozstrzygnięcie konkursów - wręczenie nagród
- wręczenie certyfikatów okolicznościowych
DLA OSÓB NIENURKUJĄCYCH MOŻLIWOŚĆ:
GRY W SIATKÓWKĘ (MECZ K.N. KORMORANY & RESZTA ŚWIATA)
GRZYBOBRANIE (KONKURS NA NAJWIEKSZEGO I NAJŁADNIEJSZEGO GRZYBA)
GRY W PINGPONG'A, GRY W BADBINGTON'A, OGNISKO, DYSKOTEKA, ITP.
KLUB NURKOWY KORMORAN
Ostatnio zmieniony przez Rafi 22-09-2003, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 18-09-2003, 22:34
Drogie nurki
Dziekuje za zaproszenie na wyprawę /pomimo, iz dopiero co przybyłem z Chorwacji, gdzie tez chlupnąłem częściwo w bazie/ a częsciowo oplotkami/
Jednakże dam znać w piątek lub sobote bo skonsultuje to z teamem w klubie i może uda mi się wyciągnąć kogoś na zlot / bizonie przybywaj lub innego part nura/
Wysłany: 19-09-2003, 22:44
Dla rozjasnienia wizerunku naszej bazy i Abyscie Mogli ja lepiej dojrzec przedstawiamy Wam nasz punkt namiarowy, czyli nasza czerwoniutka sprezarkownie widoczna z drogi!!!
pragnę dodać iż widoczne na jej tle Kobiałki również będą na Zlocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko