Wysłany: 01-08-2013, 21:31
Scaner napisał/a:
Chciałbym zakuwać w dyby ateistów i co też nie wolno sama niewola ot co.
a tak czasem pobiczować, to niejeden by chciał - a na przyjemności, to trzeba zasłużyć, a nie tak prosto, w ramach swobód i wolności obywatelskich
Scaner napisał/a:
I nich Cię Bóg błogosławi za Twój ateizm, kogo miałbym nawrócić gdyby wszyscy wierzyli?
a Bóg Ci zapłać generalnie mało wydeptane ścieżki mam tam na górze, trochę błogosławieństwa zawsze się przyda
Scaner napisał/a:
ps. W którego Boga nie wierzysz? Podobno 99,99% ateistom zależy aby było wiadomo że nie wierzą w tego jednego konkretnego Boga Co ma dowodzić jak argumentują socjolodzy że "ateiści" to najbardziej lojalna grupa wiernych
a to patrz, jaką sobie ładniutką niszę wymościłam - 00,01% robi wrażenie bo nie wyróżniam żadnego, w każdego z Bogów jednakowo nie wierzę - totemizm i animizm też do mnie nie przemawia
Scaner napisał/a:
Jak to z kim? Co mnie to niby obchodzi jakiś tam ktoś ? Tylko mojsza krzywda mnie obchodzi!
tak mnie chodziło po głowie, że Ty pokrzywdzony, nie dyskryminowany się czujesz
Scaner napisał/a:
Bóg dał zioło a jarać nie można
z tą wersją ultraskrajnego możesz pokojowo wprowadzić taki ustrój, jaki do głowy Ci przyjdzie
tylko tych wrogów żal ... z kim się człowiek naparzał będzie, jak wszyscy "z nami" będą ?
Yavox napisał/a:
Ale to koniecznie muszą być dyby? Może wystarczy coś równie niewygodnego, np. uprząż z jednego kawałka taśmy?
się przejąłeś podtytułem działu ? że niby bez moderacji, ale nurkowo ma być ?
Ale to koniecznie muszą być dyby? Może wystarczy coś równie niewygodnego, np. uprząż z jednego kawałka taśmy?
Każdemu niewierzącemu i niepraktykującemu DIR zakładasz taką na grzbiet (po wcześniejszym skróceniu pasów naramiennych, coby miał szansę potwierdzić swoje wyjściowe przekonanie), potem krzyczysz Hogarth Akbar!, dajesz kilkanaście kilo ołowiu na szyję i wysyłasz w celu natychmiastowego przeprowadzenia gruntownie sprawdzonej w średniowieczu techniki zanurzania zwanej próbą wody...
Mam wiele zainteresowań i bywam na wielu forach ale po przekopaniu FN dochodzę do wniosku
ze to prawdziwe zagłębie osobowości/ osobliwości, czubów i mnaniakow... Oczywiście w pozytywnym tych słów znaczeniu. Dzięki za pasjonujaca lekturę na leniwym urlopie
Się przejąłem. Jeszcze tylko nie wiem, jak do tytułu wątku "do kasiak" z tego off-topa o biczowaniu wrócić, ale to się na pewno po kilku piwach samo jakoś powiąże :;
Wysłany: 01-08-2013, 22:04
lozerka napisał/a:
powiedziałabym wręcz, że tu dyskryminacja często jest jak najbardziej legalna i pożądana przez większość społeczeństwa Tacy np- faszyści, rasiści są dyskryminowani i to przez prawo na każdym kroku - biedaki
sęk w tym że Smok nie jest faszystą , pedofilem .... itp , wydaje mi się iż nie robi nić co jest sprzeczne z regulaminem forum . Smok jest nurkiem i na forum nurkowym jest dyskryminowany za " Patenty Nurkowe "
To tak jak gdyby z forum politycznego wyp.....ć ludzi mających poglądy demokratyczne .
Wysłany: 01-08-2013, 22:34
Sławek ty nie rozumiesz,Smok jest tak traktowany za " grzechy " z przed lat bo wytknął kilku osobom brak wiedzy no i poszedł za daleko jeszcze ośmieszając te osoby publicznie. tego niektórzy do tej pory nie mogą zdzierżyć a właściciel forum wpadł po między młot a kowadło i zrobił co zrobił smok jest kontrowersyjny ale nie zmienia faktu że jest także forumowiczem a znam tu kilku o bardziej ciętym języku i jest ok
forum prywatne pełną gębom
pozdrawiam
Każdemu niewierzącemu i niepraktykującemu DIR zakładasz taką na grzbiet (po wcześniejszym skróceniu pasów naramiennych, coby miał szansę potwierdzić swoje wyjściowe przekonanie), potem krzyczysz Hogarth Akbar!, dajesz kilkanaście kilo ołowiu na szyję i wysyłasz w celu natychmiastowego przeprowadzenia gruntownie sprawdzonej w średniowieczu techniki zanurzania zwanej próbą wody...
Podoba mi się Trzeba by ruszyć z jakąś krucjatą na nurkowiska
[ Dodano: 01-08-2013, 23:03 ]
lozerka napisał/a:
tylko tych wrogów żal ... z kim się człowiek naparzał będzie, jak wszyscy "z nami" będą ?
Jak już wszyscy będą z nami to zaczniemy dyskusję o wyższości worka bez gumek nad baleronami.
Wysłany: 01-08-2013, 23:40
andrzej4380 napisał/a:
Sławek ty nie rozumiesz,Smok jest tak traktowany za " grzechy " z przed lat bo wytknął kilku osobom brak wiedzy no i poszedł za daleko jeszcze ośmieszając te osoby publicznie. tego niektórzy do tej pory nie mogą zdzierżyć a właściciel forum wpadł po między młot a kowadło i zrobił co zrobił smok jest kontrowersyjny ale nie zmienia faktu że jest także forumowiczem a znam tu kilku o bardziej ciętym języku i jest ok
Znaczy - kto jest głupszy od Smoka w temacie dekompresji ? Ci głupsi nakazali właścicielowi forum aby nie dopuszczał Smoka do głosu ?
Się przejąłem. Jeszcze tylko nie wiem, jak do tytułu wątku "do kasiak" z tego off-topa o biczowaniu wrócić, ale to się na pewno po kilku piwach samo jakoś powiąże :;
no wlaśnie tak nieśmiało chciałam powiedzieć, że to "mój" wątek i tu się po mnie jedzie, a nie o przyjemnościach rozmawia
Kto uważa jazdę po Kasi za przyjemność? Ręka w górę
Dla mnie nagonka na którąkolwiek osobę na FN jest obrzydliwa. Dziwi mnie to że tego typu jazda nie jest kończona "systemowo"
Pod pozorem wolności wypowiedzi akceptowane jest rzucanie kamieniami w moderatora co w efekcie końcowym prowokuje do kolejnych nawalanek. Przecież to bez sensu.
Wysłany: 02-08-2013, 10:33
biczowanie, hedoniści, zakuwanie w dyby, "jeżdżenie", krępowanie uprzężą, system klerykalny....
przepraszam, czy Wy rozmawiacie o seksie ?
...a taki fajny wątek był
A propos: Pamiętacie Pokraka z "Pulp Fiction"? Czy jego ubranko czegoś Wam nie przypomina?
Scaner napisał/a:
Dla mnie nagonka na którąkolwiek osobę na FN jest obrzydliwa. Dziwi mnie to że tego typu jazda nie jest kończona "systemowo"
Pod pozorem wolności wypowiedzi akceptowane jest rzucanie kamieniami w moderatora co w efekcie końcowym prowokuje do kolejnych nawalanek. Przecież to bez sensu.
Scaner napisał/a:
Bóg dał zioło a jarać nie można
Już nie ściemniaj, że się do tych przepisów stosujesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko