Wysłany: 28-06-2003, 10:31 Babciu, a mnie to się śniło, że nurkowałem...
,
Ano właśnie: śni Wam się czasem, że nurkujecie? Jakieś ciekawe "przygody nurkowe"? Mnie już kilka razy. Uciekałem z obozu jenieckiego podczas II Wojny - właśnie w sprzęcie (współczesnym), przez jakiś kanał (Alcatraz?). A dziś, żeby było ciekawie, po lekturze tematów o barotraumie ucha śniło mi się oczywiście, że jej doznałem i stwierdziłem, że to wcale nie boli, che che...
Lektura Forum przed snem może być bardzo stresująca jak widać.
Wysłany: 28-06-2003, 21:31 Re: Babciu, a mnie to się śniło, że nurkowałem...
Nishigoi napisał/a:
:),
A dziś, żeby było ciekawie, po lekturze tematów o barotraumie ucha śniło mi się oczywiście, że jej doznałem i stwierdziłem, że to wcale nie boli, che che...
Pozdrówko,
zaspany, ale zdrowy Nishigoi
A mnie się codziennie śni, że nie miałem barotraumy i mogę nurkować !
Ale budzę się i ....
Całkiem niedawno miałem strasznie głupi sen. Miejsce: chyba Hańcza. Zanurzanie. Kolega z jednej ze 30m dalej, kolega z drugiej to samo. Dlaczego? Nie wiem. Mówiłem, że głupi sen. Tak więc zrobiło się z tego solo. 50m. Manometr: 15BAR. Że jak?! Choć we śnie minęła tylko chwila, czuję, że już jestem DOBRĄ CHWILĘ na dole. Super... wyjście w górę. No tak, deco, tylko dlaczego nie mam decomixu? No... Czy mówiłem już, że to głupi sen? W każdym razie ze świadomością, że i tak będzie źle i wizją komory w najlepszym razie, obudziłem się nieźle zlany potem tak, że piżamę trzeba było wykręcać. Ot nurkowy koszmar...
Maretzky, ale mi się to śniło zaraz przed naszym hańczowym wypadem. Stage stał wtedy jeszcze grzecznie przy łóżku u mnie w domu. Czyżby to był sen ostrzegawczy? Na szczęście dwóch solo poszło w tandemie, a luftu było aż nadto. Poza tym barek na dekompresji był, a jakże, więc sen się nie sprawdził nic, a nic. Póki co...
Wysłany: 01-07-2003, 08:41
a ja dzis mialem taki sen...
snil mi sie plytki lecz dlugi nur, wychodzilem spokojnie, az tu nagle komputer zaczal mi wyc. mysle przekroczenie predkosci, zatrzymalem sie, a on ciagle wyje...mysle sobie dekompresja, patrze i widze ze przekroczylem limity...komputer wyje i wyje, nie wiem co robic, budze sie i wylaczam ten p*?@@%@# budzik
Kuba
Kochani,
Mnie to sie ciagle sni ze nurkuje!! I to sa moje najlepsze sny, woda jest czysta i przejzysta, a ja tak sobie latam - te sny uwielbiam!!
Choc wczorajszego nurkowania z fokami zaden sen nie pobije
Bania
Sny są czasem odzwierciedleniem naszych niespelnionych marzen... nidgy nie snilo mi sie nic niebezpiecznego zwiazanego z nurkowaniem....sa to raczej przyjemne rzeczy ktorych jeszcze nie mialam okazji robic a do ktorych dąże...np. czytajac roznego rodzaju artykuly o nurkowaniu w roznych zakatkach swiata potem sne o nich..i sa one tak rzeczywiste... tylko dotknac ich nie moge ale mam jeszcze duzo czasu zeby zobaczyc te miejsca na live...i bede dazyc do tego oczywiscie z glowa pozdrowionka...
Wysłany: 24-07-2003, 09:46 Re: Sny to...
Aniołek napisał/a:
Sny są czasem odzwierciedleniem naszych niespelnionych marzen...
UPS to ja w takim razie powinnam wogole nie spac mam tyle snow i takich, ze az szok...
Kilka razy nawet zdarzylo mi sie, ze tzw deja vu to bylo to co kiedys mi sie snilo - miejsce, czy wydarzenie... moze jestem czarownica ?
Stopień: Aowd + deep i suchi
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2003 Posty: 356 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 27-07-2003, 12:44
A mnie się śniło że nurkuje ze swoim psem. On ma taką dziwna maskę razem ze zintegrowaną fajką na mordce małą butlę która jest przypieta do mnie. Bez płetw i jeszcze macha ogonem. Nie pokazywał znaków nurkowych, ale świetnie sobie radził. To jamniczek miniatura. Szukałem w senniku ale nic nie było pod hasłem "nurkujący pies"
Wysłany: 05-08-2003, 17:40
A wiesz, ze X-files byl kiedys moim ulubionym serialem... i duzo rzeczy fajnie tlumaczyl.
a tak serio to nie zartuje - snia mi sie rzeczy ktore pozniej dzieja sie w realu... cholera dzis mi sie snily cyborgi z Terminatora ze mnie gonily - mam nadzieje, ze tym razem to sie nie sprawdzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko