Wysłany: 11-08-2003, 11:15 Jan Nurkowski - unieruchomiony
W sobotę nad modrym Bałtykiem nasz kolega forumowy znany z Pubu Heineken Jan Nurkowski uległ wypadkowi ( nie nurkowemu ).
Skutki - obydwie rączki w gipsie
W miejscu w którym cierpi z godnością w oczy kłuje go twin i piękna pogoda nad morzem .
Na dodatek nie ma dostępu do INTERNETU
Czy można sobie wyobrazić coś gorszego
Wybieram się w środę do rekonwalescenta - myślę , że było by miło gdybym zabrał ze sobą kilka wydrukowanych postów z życzeniami powrotu do zdrowia .
Wysłany: 11-08-2003, 12:25
to ja bede pierwszy...
nawet nie wiesz Janku, jak mi smutno z tego powodu, bo myslalem, ze w najblizszym czasie wybierzemy sie na jakiegos milego nura...
coz....nie trzeba bylo pchac paluszkow tam gdzie nie wolno
a ten brak internetu...to juz w ogole tragedia...
zycze Ci szybkiego powrotu online (oraz przy okazji zdrowka = powrotu do nurkowania). niech Kriss do Ci ode mnie wspanialego, pelnego pasji calusa
korzystajac z uprzejmosci zaprzyjaznionej fryzjerki uprzejmi informuje, ze przelecialem przez mojego gorala, a nastepnie przez francuza kretyna, co mi droge zajechal przy 25 na liczniku i zatrzymalem sie na rekach, ktore nie wytrzymaly moich 108+25 predkosci.
Zaswiadczam, ze z glowa chyba ok.
I zona mnie karmi.
A a pisze palcem, ktorego mi nie zagipsowali.
pozdrawiam serdecznie
Jan zagipsowany lekkim gipsem na szczescie.
PS. Prosze o ostateczne deklaracje w temacie spotkania nad Bialym
0601351673
mam:
bd*
Kuba
Marcin B x 2
kaarol x 2
ineke
Wysłany: 11-08-2003, 13:18
Janku,
Trzymaj sie (no, moze nie rekoma) ale cieplo a my trzymamy kciuki (nie zagipsowane) za Ciebie.
Gdyby to nie bylo zabronione przywiezlibysmy dla Ciebie muszelki z Egiptu na pocieszenie. W kazdym razie ja, Macius i Sandii pomyslimy o Tobie pod gorracym dahabskim sloncem.
Wysłany: 11-08-2003, 13:26 kabelek ?
Nio - to kabelek do komórki znalazłeś czy kafejkę jaką ?
A ja Ci tu kampanię zdrowotną szykuję - pa - do środy - Kriss
kaarol [Usunięty]
Wysłany: 11-08-2003, 13:38
Janek, wracaj szybko do zdorwia, gipsu nie obskubuj i do zobaczenia nad Białym;-)
Andrzej S
Stopień: posiadam
Wysłany: 11-08-2003, 15:33
Janku,
Łącze się z Tobą w cierpieniu . W zeszłym roku miałem podobną przygodę z lotem nad kierownicą. Szczęśliwie dla mnie skończyło się bez takich konsekwencji jak u Ciebie - tylko siniaki i obtarcia.
Stopień: Aowd + deep i suchi
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2003 Posty: 356 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 11-08-2003, 17:39
szybkiego powrotu do zdrowia, dużo cierpliwosci w tym nieruchomym okresie. Mam nadzieję, ze spożytkujesz go jakoś produktywnie. Może jakas książka własnego autorstwa?? Życzę żeby szybko zleciało. P.S. pij mleko bedziesz wielki. No i chyba to na leczenie dobre
A Francuza pociągniemy z jego OC czyli ichniej zielonej karty. Jak się uda to sobie nowy jackecik, automat wyszarpiesz. Nalezy Ci się coś za te męki i bóle. w razie czego fachową pomoc prawną uzyskasz na priv.
Ostatnio zmieniony przez ukusek 11-08-2003, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 11-08-2003, 19:06
Szybkiego powrotu po uciążliwej rehabilitacji do pełnej władnośći w rękach. Mam nadzieję że jechałeś w kasku. Jeżeli nie to zinwestuj chyba z ubezpieczenia starczy na kask.
Wysłany: 11-08-2003, 19:49
Jasiu ((( Czy ty aby temu żabojadowi to specjalnie się nie podstawiłeś? Jeśli nie to podaj go do sądu!!!!!!!!!! Głupi żabojad, nie wiedział że nury są nietykalne????!!!
Janku życzymy jak naj szybszego powrotu do władania rączkami, tzn powrotu do zdrowia, mamy nadzieję że zobaczymy się nad Białym, transport Ci zapewniamy, w tą i z powrotem i każdy kaprys mile widziany;)))
Jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia życzą Edyta i Marcin!
Serdeczne pozdrowienia
Wiek: 46 Dołączył: 13 Mar 2002 Posty: 373 Skąd: Zabrze/Warszawa
Wysłany: 12-08-2003, 13:27
Janku gdybyś miał jakieś problemy z obsługiwaniem czegokolwiek z rączkami w gipsie to pytaj! (ja miałem parę dobrych lat temu także dwie rączki w gipsie i wiem coś o tym) tylko, że mi się przytrafił jeszcze mały wstrząsik mózgu...ściana była twarda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko