Wysłany: 25-09-2003, 10:14 Spotkanie FORUM Nuras - 30 września Warszawa
Witam
Okazji do spotkania jest wiele:
1) Omówienie wrażeń po weekendowym wyjeździe (27-28)
2) Wyjazd ScubaMilivoja na pół roku na dalekie południe... czyli tam gdzie jest ciepło inaczej
3) Ostatni dzień września (to też powód)
4) Koniec wakacji ... nawet tych dla studentów
5) Wspólne picie piwa
Termin: 30 września WTOREK Warszawa
Miejsce: Pub Heineken
Godzina: 20:00
Wysłany: 25-09-2003, 12:29 Re: Spotkanie FORUM Nuras - 30 września Warszawa
DiveClub napisał/a:
Witam
Okazji do spotkania jest wiele:
1) Omówienie wrażeń po weekendowym wyjeździe (27-28)
2) Wyjazd ScubaMilivoja na pół roku na dalekie południe... czyli tam gdzie jest ciepło inaczej
3) Ostatni dzień września (to też powód)
4) Koniec wakacji ... nawet tych dla studentów
5) Wspólne picie piwa
Termin: 39 września WTOREK Warszawa
Miejsce: Pub Heineken
Godzina: 20:00
Wysłany: 25-09-2003, 12:59
Niestety, tym razem się nie zjawimy..... ,bo nareszcie jedziemy na zasłużony urlop Życzymy Wam miłej zabawy i do zobaczenia na następnym spotkaniu - Edyta i Marcin
tak, specjalnie tak ten wyjazd wymyśiliście by nie pojechac na Mazury na Zjazd i nie przyjść na spotkanie
Bawcie się dobrze i po powrocie opiszcie wszystkie przygody!!!!!! Pozdrówcie DiW od nas wszystkich.
Mania
Wysłany: 25-09-2003, 13:18 Re: Spotkanie FORUM Nuras - 30 września Warszawa
Jan Nurkowski napisał/a:
PS. Literowka 30 wrzesnia
Już poprawione
jenny [Usunięty]
Wysłany: 25-09-2003, 15:05
Jan Nurkowski napisał/a:
No dobra jenny, jak bys mogla tylko rozjasnic, co oznacza ten rysunek przy Twoim nicku, zebym jakiejs glupoty nie palnal jak sie zobaczymy....
pzdr
Jan
Już wyjaśniam.
Przede wszystkim nie mam zdjęcia, które by się nadawało do zamieszczenia w profilu. A jeśli chodzi o rysunek to:
1. Eksponuje fakt, że jestem kobietą i atrybuty owej kobiecości posiadam.
2. Jestem stworzeniem wodnolubnym.
3. Strój mój po każdym wyjściu z wody jest mocno ekstrawagancki. A to makijaż z mułu pokrywa całe me oblicze, a to na głowie wianuszek wodorostów a la Świtezianka zdobi neopren, a to inne dziwo jest do mnie przyczepione.
4. Lubię piwko. W zielonym koszyczku mam orzeszki (bo to najlepszy do owego piwka pogryzaczek), a filetowa jestem ze smutku, że tyle czasu na piwko czekać jeszcze muszę.
Myslę, że po tych wyjaśnieniech rozpoznasz mnie niechybnie gdy się zobaczymy (mam nadzieję) w realu.
Pozdroofki
Jenny
Wojciech Smykla [Usunięty]
Wysłany: 25-09-2003, 20:40 Wizerunek Jenny
Janku
UWAGA:
Jezeli rysunek jest prawdziwy i to jest MEDUZA to faceci uważajmy.
Wzrok meduzy (szkaradnej jednej z GORGON) zamieniał facetów w kamień.
Ale z drugiej strony jeżeli ta meduza urodziła się po roku 400 przed naszą erą to jest to piękna kobieta.
Niestety ukochana POSEJDONA, więc też należy uważać bo z nim żaden z "nurasów" chyba zadrzeć nie chce.
Wojtek
Jakby się nie odwrócić w tym przypadku d..... z tyłu.
Wysłany: 25-09-2003, 23:27
witam
tylko nie zapomnijcie mi przypomniec gdzie mam byc 30 wrzesnia-do Heinekena mam przeciez tak blisko
p.s.
Piotrek, a moze juz czas na jakies farbowane kulki?
Piotr N. [Usunięty]
Wysłany: 26-09-2003, 09:17 Re: Spotkanie
Wojciech Smykla napisał/a:
Jeśli nowicjusz może dołączyć do grona starych wyjadaczy to też postaram się być.
Cześć
Wojtek
Oczywiście, że nowicjusz może się dołączyć... a nawet powienien
Generalnie obecność na takich spotkaniach jest obowiązkowa.
W takim razie do zobaczenia we wtorek.
Piotr napisał/a:
Piotrek, a moze juz czas na jakies farbowane kulki?
Kulki powiadasz... :)Brzmi ciekawie ale...:
Ostatnio powiem Ci, że kiepsko u mnie z czasem wolnym w weekendy a na dodatek miałem nogę skręconą i 3 tygodnie zwolnienia. Już normalnie funkcjonuję ale bieganie sprawia mi trudność, nie mówiąc o tym, że ta noga ma teraz tendencję do "wykręcania się" właśnie w taki sposób jak to zrobiłem i to normalnie chodząc. Potrzebuję jeszcze trochę czasu żeby móc poszaleć.
Wysłany: 26-09-2003, 16:52
Oj stesknilam sie za Wami. Nawet czasu nie mam zeby zerknac na strone i poczytac - robota mnie zasypala ale pamietam o Was i mam nadzieje, ze sie zobaczymy w wiekszym stadzie
Bawcie sie dobrze w Kulce i dajcie nura za moje zdrowie !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko