Wysłany: 01-10-2003, 18:28 Akcesoria do aparatu Sea&Sea (sposoby mocowania)
Używam aparatu Sea&Sea MX10. Mam kilka obiektywów i spory problem z poradzeniem sobie z tym pod wodą. Jeden z obiektywów mam na specjalnym holderze na lampie błyskowej. Natomiast nie wiem gdzie można trzymać przystawkę do makrofotografii w czasie nurkowania.
Stopień: zdolny ale leniwy
Wysłany: 01-10-2003, 18:51
Kumpel ma taka kieszonke na obiektyw na velcro i podwiesza ja sobie na ramieniu. Znajoma ma z kolei jakis taki dziwny wysiegnik przysrubowany do aparatu i w niego wpina obiektywy, ale raz mi sie zdarzylo jej obiektywy za nia zbierac.
Stopień: zdolny ale leniwy
Wysłany: 01-10-2003, 20:04
Lech-u napisał/a:
A możesz coś więcej powiedzieć o tym wysięgniku? To coś firmowego? Samoróbka? Gdzieto można kupić?
Jak ja znam to to bylo standardowe akcesorium kupione w sklepie. Nie przygladalem sie z bliska, ale to z grubsza byl kawal drutu z zatrzaskami co pare cali w ktore obiektywy wlaza.
Wysłany: 05-10-2003, 23:15
Lobster,
W oficjalnym katalogu Sea&Sea nie znalazłem takiego cuda.
Mam do Ciebie prośbę: zapytaj się, proszę, tej znajomej (jak możesz oczywiście) skąd ma taki wysięgnik.
Dziękuję!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko