Wysłany: 30-10-2003, 06:51 Warszawski Odłam?!
Hej!
W zwiazku z nasza swiecka tradycja mam propozycje:
co powiecie na Kolejne Spotkanie Warszawskego Odlamu Forum Nuras?
ze swojej strony proponuje 11.11.2003-bo wiekszosc nie pracuje tego dnia,
lub 10.11.2003- poniewaz wiekszosc nie musi wczesnie wstac dnia nastepnego!
co do miejsca
pewnie Jan nie bedzie mial nic przeciw, jak sadze?
A może lepiej zamiast w Pubie to spotkać się gdzieś na Zakrzówku, albo innych Koparkach???
Jeziorka mazurskie też nie są daleko ...
Przecierz to są idealne dni na wyjazd
Pozdrawiam
jenny [Usunięty]
Wysłany: 30-10-2003, 09:11
Witam,
może jakiś mniej wyjazdowy termin, boć to dylemat niemalże szekspirowski: piwko czy nurkowanie. A może by tak 12 albo 13, bo wtedy większość firm i tak będzie pracować "na pół gwizdka"?
Jenny
Vikciu,
Ale niektorzy z nas beda wlasnie mieli za soba caly tydzien nurkowania....I to w cieplym.....
Jestem za 10 listopada - 11 nie trzeba isc do roboty.
Spotkanie 11 listopada ma ten minus, ze w srode juz trzeba isc do roboty i nie ma litosci...
Mania
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-10-2003, 10:39
Mania napisał/a:
Vikciu,
Ale niektorzy z nas beda wlasnie mieli za soba caly tydzien nurkowania....I to w cieplym.....
Jestem za 10 listopada - 11 nie trzeba isc do roboty.
Spotkanie 11 listopada ma ten minus, ze w srode juz trzeba isc do roboty i nie ma litosci...
Mania
No wlasnie... i jeszcze chcecie nas dobic opowiadaniem o cieplych wodach?
Wezcie pod uwage, ze twardzieli na spotkaniu nie bedzie
Wysłany: 30-10-2003, 16:09
tak, tak, tak !!!
zorganizujmy jakiś wyjazd (a oczywiście po nurkach będziemy popijać...)
długi weekend jest idealny - tym bardziej, że niektórzy mają wolne 10.11 - możeby tak Kulka i jez. Łęsk? Blisko i świetna woda...7m. Ale chętnie przystanę też na inne lokalizacje byle tylko gdześ zanurać...
Pozdr Chopin
Bambo [Usunięty]
Wysłany: 30-10-2003, 18:18 Nurki
No to wpadnijcie na kopary jak nie macie co robić 8-10 listopad darmowe nury w suchaczach BARE. A piwko zawsze zdążycie wypić.
Bambo
Na mnie nie liczcie. Nie zamierzam wlasnie nagrzana egipskim sloneczkiem, po pluskaniu sie w wodzie o 26 stopniach wlazic do tego ciemnego i zimnego.....
Mania
jenny [Usunięty]
Wysłany: 02-11-2003, 19:41
Witam,
To co z tym piwem? Będzie czy nie? Kto podejmie męską decyzję?
Jenny
Wysłany: 03-11-2003, 11:28
Hmmm....
Chyba nie uda nam się pojechać gdzieś wspólnie...
Viki jedzie na Hańczę. Waldo proponuje Kraków. Ja też się wyłamię... jadę w sobotę do Kulki. Może znajdzie się ktoś chętny?
Wysłany: 12-11-2003, 14:30
hejka...
mam takie pytanko...
jestem lekko zdezorientowany...to bylo w koncu to spotkanie czy nie?
jesli tak, to kiedy nastepne?
jesli nie, to moze spotkamy sie we wtorek 18???
co Wy na to?
pozdrawiam
Kuba (niestety juz w PL...a w Egipcie bylo tak cieplutko )
Wysłany: 17-11-2003, 13:40
Bedzie.... (a przy najmniej ja bede)
mam nadzieje, ze sie znow spotkamy w licznym gronie
miejsce PUB DIVER na Al. Jana Pawla II 50-kilka (dokladnie namiary mozna znalezc w opcji "Szukaj"
godzina - jak zawsze, od 20 w gore
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko