Witam serdecznie!
I przyszla tez kolej na mnie by dolaczyc do foronuraskow
Mam nadzieje, ze bede mial okazje wziac udzial w niejednej debacie.
Milo widziec kilka znajomych pyszczkow...
Pozdrawiam i do zobaczyska
Michal Szmidt vel Długi
Wysłany: 01-11-2003, 09:23
Hejka,
ale jestes tajemniczy.
Czemu nie pokazales swojego pyszczka ???
Długi [Usunięty]
Wysłany: 01-11-2003, 10:32
ajjj pyszczek pokaze pewnie w srode, bo partia zdjatek czeka przy skanerze
Poki co odrobina tajemniczosci nie zaszkodzi ?!
"Mała to cnota dochować tajemnicy; natomiast ciężką jest winą wygadać się z tym, o czym powinno się milczeć"
Pozdrawiam i do zobaczenia jak odlonie mordke
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-11-2003, 18:54
Witam i ja
zuzluk [Usunięty]
Wysłany: 11-11-2003, 00:34
Witam i ja coprawda jestem z Zabrza ale w wakacje bywam w Grudziadzu i naprawde niewiem gdzie tam jest jakis klub lub cosik takiego nawet niewiem gdzie mozna tam dac nura, a samemu w ciemnych jeziorkach to troche strach i zdrowy rozsadek.Moze kiedys jakies spotkanie i nurkowanie a po jakas dekompresja - papa
Długi [Usunięty]
Wysłany: 12-11-2003, 20:47
Foczka napisał/a:
Hejka,
ale jestes tajemniczy.
Czemu nie pokazales swojego pyszczka ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko