Witam .
Widze ze na obudowach znacie sie wiecej niz ja. Ja wiedzialem tylko o tych ktore sa dostepne u nas na rynku. Wiec czyzby olympus robil obudowy do wszystkich modeli swoich aparatow ???? Moze wiecie czy sa obudowy do C-4000 C-720 C-4040 C-3040 a moze E-10 E-20 ????
Za wszystkie odpowiedzi bede wdzieczny i z gory dziekuje
Wysłany: 27-01-2004, 23:24
Tu jest link do firmy zajmującej się sprzedażą obudów i osprzętu do fotografii podwodnej - wystawiali się na targach w Dusseldorfie - tam kupiłem obudowę od C-5050, ale mają sporą ofertę i do innych aparatów.
http://www.multimedia-online.ch/html/olympus1.html
Pozdrawiam,
Losiek
grzegorz sierak [Usunięty]
Wysłany: 03-02-2004, 15:10
PT-10 nowa już jest nie do zdobycia w Polsce. Może coś z Ewa Marine?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko