czy konieczna jest wizyta u lekarza jeśli odczuwam lekki ból brzucha po wczorajszym nurkowaniu czy to przypadek normalny i przejdzie ? / ( zamarzł mi 1-szy stopień na 6-7m i wyszliśmy z partnerem na jego sprzęcie w szybkim tempie, słaba widoczność, impulsywna reakcja )
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 14-11-2004, 20:37 Re: ból brzucha
teZeT napisał/a:
czy konieczna jest wizyta u lekarza jeśli odczuwam lekki ból brzucha po wczorajszym nurkowaniu czy to przypadek normalny i przejdzie ? / ( zamarzł mi 1-szy stopień na 6-7m i wyszliśmy z partnerem na jego sprzęcie w szybkim tempie, słaba widoczność, impulsywna reakcja )
Hej,
Jezeli mam jakiekolwiek watpliwosci dzwonie do naszych nurkowych specjalistow pracujacych w Centrum Hiperbarii w Gdyni - telefon 0-58 622 51 63.
Byc moze nalykales sie ze strachu powietrza i stad ten bol? Byc moze sie zdenerwowales i wystapil nerwobol?
Moim zdaniem zawsze warto sie skonsultowac z lekarzem.
W nawiazaniu do zamarzniecia - czy Twoj automat przestal podawac powietrze?
just apeks 50, czy z jakimś "antyzamarzaczem" typu grzałka Michalaka?
Pytam bo sam używam apeksa, ale z grzałką.
A tak przy okazji co sądzicie o tego typu urządzeniach?
Wysłany: 15-11-2004, 23:24 bol automatu grzewczego
Zadaniem grzalki Pana Michalaka jest nie tylko zapobieganie zamarzania 2 stopnia.Ogrzane powietrze chroni rowniez nasz organizm przed "zamarznieciem".Przy dlugich nurkowaniach w zimnicy mozna zauwazyc roznice z wymiennikiem ciepla/bez wymiennika.A swoja droga da sie zamrozic i z grzalka, jak rowniez nurkowac dlugo i szczscliwie bez grzalek.
Ale wracajac do tematu :
Jak samopoczucie i brzuchowe dolegliwosci Tezeta?
dieta robi dobrze każdemu fajnie że nic poważnego.
Ale słuchaj mam apexa 50 od 10 lat i nigdy nie zrobił mi numeru zastanawiam się więc czy nie np.
1. oddychałeś bardzo szybko
2. może była w I stopniu woda albo oring puszczał?
Jak możesz to odpisz albo masz jakiś inny pomysł że zamarzł.
Artur
teZeT [Usunięty]
Wysłany: 16-11-2004, 22:17 Re: bol automatu grzewczego
adrian napisał/a:
Jak samopoczucie i brzuchowe dolegliwosci Tezeta?
mam tydzień przerwy od aktywnego trybu życia i dietę . a tak to all Ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko