Wysłany: 09-02-2007, 21:37
DarekS napisał/a:
zaraz po nowym roku wysylam suchy do Waldo
w chwili obecnej jest suchy o rozm. 6
Miałem przyjemność zanurzyć się w egzemplarzu testowym.
Wzrost: 183
Waga: 92+
ocieplacz: Wezzle Extreme +
w domu, na dres, udało mi się założyć/zdjąć zapiąć/rozpiąć bezproblemowo.
test wodny wykazał pewien problem w samodzielnym zdjęciu - miałem ciut problemów - tak na oko dla mnie tors powinien być - 2-3 cm dłuższy....
nogawki: ciut za szerokie (mimo, że nie mam nóżek jak sarenka)
but: zdecydowanie za szeroki, stopa latała na boki, ciężko wchodził w płetwy Scubatech XXL
kacza dupa: sporo czasu zajęło takie ułożenie teleskopu, by na d... nie sterczał nadmiar materiału. ale to pewnie wina modela
zamek: ciężko chodził (może z nieużywania)
zawór upustowy: jestem przyzwyczajony do suchego Equesa z dobrze ustawionym zaworem. tu - musiałem stosować gest kozakiewicza
zawór podawczy: cicho i wolno chodził - trudno mi było zorientować się, czy pracuje. (kwestia przyzwyczajenia)
kryza neoprenowa: następna będzie taka jak tu.
Brakowało mi jednak osłony (kołnierza) na kaptur.
sposób pakowania: fajny.
Wnioski:
Jeżeli bym kupował, to raczej na miarę. i koniecznie z wyżej umieszczonym zaworem upustowym, osłoną kaptura i dużymi kieszeniami.
Jeżeli cena byłaby taka, jaką widziałem na dokumencie WZ w worku, a nie taka, jak na WWW, to zdecydowanie TAK.
Zrobiono mi parę zdjęć - wstawię, jak je uzyskam. (XEON, pls!)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko