Wysłany: 12-09-2003, 16:26 FRUSTRACJE KURSOWICZA NR.2 - gdzie egzekwowac
Witam,
Dziele sie z Wami moim pechem na formum bo osiagnelam juz stan totalnego zdenerwowania i frustracji zeby nie pisac **urwienia.
Historia wyglada tak ..niestety jeszcze bez zakonczenia...
W marcu tego roku robilam AWD z nerwusem - kiedys opisalam przygody z tym instruktorem.. niestety nie dokonczylam kursu - zostalo mi dwa nurkowania..nocnego nie skonczylam bo po 15 stu minutach w mokrym skafandrze w 6stopniach wody po prostu nie wytrzymalami nie zaliczono mi nurkowania, przy glebokim bylo takie zamieszanie - (opisalam kiedys) kursant DM, 4 AWD kursantow, 1 OW - mojemu Budiemu wyszlo powietrze (chlopak sie denerwowal)musielismy wyjsc wczesniej, wk*** instruktor - suma sumarum, nie zaliczone glebokie. To bylo w marcu. W maju firma zaczela miec klopoty. Udalo mi sie zrobic nurkowanie z nimi na wrakach i dokladnie zostalo mi jedno jedno nurkowanie - to najwazniejsze glebokie - i od maja nie moge go zrobic. Sytuacja jest bardzo wkurzajaca, kurs zaplacony, koles sie miga od 4 miesiecy, stracil siedzibe centrum bo port mu zlozyl wymowienie a ja dzien w dzien przez 4 miesiace probuje wyegzekwowac moj ostatni nuras.
Przeszedl mi tu sezon na 18 metrach, i rozbijam sie juz o sciany - milczenia. Maile - nie odpowiada, poprosilam o referencje do innego centrum bo skoro nie moze to ja sobie to dokoncze gdzie indziej - a ten zbuk totalnie mnie ignoruje.
Pozostale nurkowania mam zalogowane,
Nurasy co w takim wypadku nalezy zrobic i komu sie poskarzyc - bo mam wielka ochote zrobic dymu kolo sprawy. Tym bardziej ze jest wiecej takich delikwentow jak ja (ktos mi przekazal ze komentarz instruktora na pytanie co z tymi co zaplacili - a sa tacy ktorzy juz wynurkowali swoje - byl - dont worry they can f** themselves!!!)
Wkurzona
Bania
Tak zwana Aktualizacja,
Sprawa poszla do Kontroli Jakosci, centrum okazalo sie - zbankrutowalo, jednakze udalo sie wyegzekwowac przy pomocy Kontroli Jakosci wlasnie i tutejszej braci nurkowej przekazanie papierow do innego centrum.
W sobote dalam nura glebokiego i dostalam w glowe trzy razy fajka na znak zaliczonego stopnia.
Szczesliwa
Bania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko