Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-10-2003, 18:04 Z kim tak, a z kim nie w Egipcie?
Hejka,
Poradzcie drodzy doswiadczeni bardziej (lub mniej) nurkowie z jakimi bazami w Egipcie warto nurkowac, a jakie zdecydowanie odradzacie.
Chodzi mi przede wszystkim o mniej znane kurorty, choc nie tylko.
Interesuja mnie przede wszystkim bazy w nastepujacych miejscowosciach:
El Gouna
El Quseir
Hurgada (oprocz Colony, bo na ich temat opinie sa mi znane)
Makkadi Bay
Marsa Alam
Nuweiba
Safaga
Sharm el Sheikh
Soma Bay
Taba
Byłem w Sharm i w Hurghadzie kilka razy i nurkowałem zawsze z jednym centrum. Teraz jeśli lecę tam ze znajomymi także z nimi nurkuję (lub ktoś mnie prosi, umawiam go z nimi). Polecam je szczerze, ale nie wiem czy reklamowanie tu centrów nurkowych jest dobrym pomysłem. Służę więc uprzejmie wszelkimi informacjami na priva, a jeśli ktoś inny byłby zainteresownay taką informacją akurat ode mnie to chętnie dostarczę wszelkich szczegółów i pomogę wynegocjować naprawdę dobre ceny na Hurghadę, Sharm i ewentualnie safari. Co do pobytów w innych miejscowościach nie mam doświadczenie więc się nie wyrywam.
Pozdrowionka,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko