Wysłany: 12-11-2003, 11:31 Podziękowania dla Hopdajwersów ;)
No to ja chciałem podziękować za fajną zabawę i klawe nury całej bandzie forumowej i pozaforumowej (chociaż tej drugiej, to będę dziękował na innym "forum" ) spędzającej stadnie niedawny tydzień w Hurghadzie. Nie wiem, jak Wam, ale mi sie podobało, jak cholera!
Hmm.... teraz czas kombinować kiedy następny wyjazd, tym razem chętnie do Sharm zdobyć i tamte rafy i spenetrować kolejne wraczki. Nad filmami pracuję (łza się w oku kręci jak się toto ogląda....) i jak będą dostępne na stronie, to dam znak.
Jeszcze raz dzięki za zabawę i super atmosferę. Wszystkim życzę takich wyjazdów i takich uczestników.
Pozdrowionka,
No to ja w imieniu grupy Hopdiversowej (Chmielna divers) BARDZO DZIEKUJE Pedrowi za zorganizowanie tego wyjazdu. Bez niego, Blue Sea Diving Centre i Franka - naszego belgijsko - francuskiego instruktora - nie byłoby tak fajnie jak bylo....
Ach i pomyslec, ze jeszcze kilka dni temu chodzilismy w szortach...... A w Warszawie, jak patrze przez okno to jakos nic nie widac....mgla, szaro, buro i ponuro
Mania
olenka [Usunięty]
Wysłany: 12-11-2003, 14:30
no i ja tez dziekuje.bardzo sie ciesze,ze moglam zaprzyjaznic sie z hopdiversami.
Wysłany: 12-11-2003, 17:11
no tak
niewiele pozostalo do dodania
mam nadzieje, ze niedlugo znowu Hop(e)Divers mi cos oznajmi
i znowu bedzie extra
aha
dziekuje calej grupie za mozliwosci fotograficzne-zadko trafiaja sie takie
"wdzieczne modele"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko