Wysłany: 03-12-2003, 12:59 Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich serdecznie!
Podglądałam Was wszystkich od jakiegoś czasu (niektórych ze szczególnych upodobaniem... - czuję się, jakbym choć troszeczkę Was znała), ale nie mogłam się sprężyć i włączyć się w forum bardziej aktywnie.
Kilka choćby symbolicznych słów o mnie - we wrześniu zrobiłam wraz z lubym kurs OWD w Colonie u Doroty i Wojtka (najserdeczniejsze pozdrowienia! Wysyłaliśmy do Was maila już dawno temu - czyżby zaginął w wirtualnej przestrzeni?). W pełni przyłączam się do zachwytów zamieszczonych jakiś czas temu przez MTBikera pod adresem DiW i Colony... Marzymy o powrocie do Hurghady - ale to pewnie dopiero na wiosnę...
Obecnie mieszkam w Poznaniu. Może ktoś z forumowiczów też jest stąd?
Też się cieszę, że podjęłam tę męską decyzję Miło Was wszystkich "słyszeć"...!
Krzysiu! Zdjęcia obejrzałam sobie już dawno i podziwiałam je jak wszyscy pozostali. No i błogo się zrobiło na widok znajomych twarzy i miejsc...
Co do pozostałych kwestii – z moimi uszami wszystko w porządku. Ale i tak przed następną wizytą w Egipcie (mam nadzieję, że strona Victorii bardzo nam się przyda przy jej planowaniu) odwiedzę laryngologa. Wiedząc, co mogę stracić wolę chuchać na zimne!
Sprawę maila wyjaśniałam dzisiaj dogłębnie z Tomkiem (to on go wysyłał) i okazało się, że wysłał go na jakiś Wasz rzekomy adres, który mnie akurat nic nie mówi. Ech... Tak to jest – dać coś do zrobienia facetowi (zdaje się, że może to być baaaardzo niepopularna opinia na tym zdominowanym przez płeć silniejszą forum).
Tak czy inaczej – prześlemy Wam go jeszcze raz. Oprócz kwestii „organizacyjnych” pisaliśmy Wam również o jeżdżeniu na łyżwach, którego ostatnio często zażywamy – ha! o tym możecie akurat w Hurghadzie pomarzyć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko