Wysłany: 06-07-2004, 11:08 Filmik z Bałtyckiego wraku
Dla zainteresowanych ze strony TP (www.technikapodwodna.pl) dział aktualności, można ściągnąć 6 minutowy filmik z wraku "Dorszowca" koło Łeby. Miłego ogladania.
Sławek Paćko
Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 06-07-2004, 21:57
Wydaje mnie się że byłem na tym wrku .Jak się nie mylę to SVENCHILD
Nie miałem tekigo szczęścia do tylu dorszy. Filmek zrobiony super, końcówka z dorszem....... mam nadzieję ,że zakończyła się hepyyendem i został wypuszczony ,a nie uświetnił patelni????
Jeden z najfajniejszych filmow z Baltyku jakie widzialem. Bardzo zachęca do odwiedzin naszego rodzimego morza. Gratulacje!
Nie zrozumiałem wątku z dorszem... Jak go złapaliście?
Super sprawa, Sławku. Konkurujesz sam ze sobą - musi to być ciekawe uczucie.
Pozdrówko,
Nishi
Ostatnio zmieniony przez Miłosz 07-07-2004, 10:14, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 07-07-2004, 10:05
urwis napisał/a:
Wydaje mnie się że byłem na tym wrku .Jak się nie mylę to SVENCHILD
Nie miałem tekigo szczęścia do tylu dorszy. Filmek zrobiony super, końcówka z dorszem....... mam nadzieję ,że zakończyła się hepyyendem i został wypuszczony ,a nie uświetnił patelni????
To nie Svanhild. Inny, nieznany z nazwy parowiec na podobnej głębokości.
Co do dorsza. Został wycięty przez Kazika ze starych sieci i był poraniony. I tak by nie przeżył. A poza tym ja nie jestem jaroszem. Lubię świerze dorsze (jeść).
Za miesiąc nowy filmik, też z Bałtyku, ale o czymś znacznie starszym.
Pozdrawiam
Sławek Paćko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko