Wysłany: 22-01-2014, 16:09
slawek290 napisał/a:
Ja mam jeszcze pytanie - Podobno był zgłoszony do Osobowości Roku kolega Biernacki , dlaczego nie ma go wśród kandydatów ?
Jeszcze nie przedstawiłeś kto wygra, a już masz pytania?
Może najpierw odpowiedz na moje pytanie.
JacekB [Usunięty]
Wysłany: 22-01-2014, 16:30
slawek290 napisał/a:
Ja mam jeszcze pytanie - Podobno był zgłoszony do Osobowości Roku kolega Biernacki , dlaczego nie ma go wśród kandydatów ?
Osobowość roku to ludzie robiący coś ponad przeciętność: był utalentowany konstruktor sprzętu (TomS - niestety się wycofał), jest człowiek dzięki któremu "polska marka" znaczy na Świecie "dobra marka", jest człowiek który siłą woli, konsekwencją, charakterem pokonał słabość i chorobę, jest twórczyni wspaniałego, ponadprzeciętnego bloga nurkowego, czy kolega który wspaniale jednoczy warszawskie środowisko.
Ja nie wyróżniam się czymś specjalnym - jak każdy porządny instruktor, sumiennie wykonuję swoją pracę. A to w znanym mi środowisku jest normą i byłoby bardzo źle, gdyby normalna, rzetelna praca wyróżniała człowieka.
Sławku, kiedy zanurkujemy? Wizura na Koparkach ciągle wspaniała, atmosfera między ludźmi jeszcze lepsza. Kto wie, może załapałbyś się na zdjęcia u Kuby? Serdecznie zapraszam!
Wysłany: 22-01-2014, 19:13
DarekS napisał/a:
Strasznie Qu932a nie cierpię tego kapitalizmu płacę duże podatki , duzo większe jak za komuny . Ten p82398237y kapitalizm daje mi jednak prawo do nieodpowiadania na pytania, w przeciwieństwie do czasów gdy trzeba było odpowiadać ... zwłasza na te zadawane przez UB .
Wysłany: 22-01-2014, 21:30
slawek290 napisał/a:
DarekS napisał/a:
Strasznie Qu932a nie cierpię tego kapitalizmu płacę duże podatki , duzo większe jak za komuny . Ten p82398237y kapitalizm daje mi jednak prawo do nieodpowiadania na pytania, w przeciwieństwie do czasów gdy trzeba było odpowiadać ... zwłasza na te zadawane przez UB .
zarzuciłeś że głosowanie jest ustawione, a teraz się wycofujesz z tego?
czyli troll
i wszystko jasne
sprawia Ci to radość czy z przyzwyczajenia piszesz aby pisać niekoniecznie z sensem byle by się coś działo?
Wysłany: 22-01-2014, 22:50
DarekS napisał/a:
zarzuciłeś że głosowanie jest ustawione, a teraz się wycofujesz z tego?
1)Chciałbym abyś odpowiedział mnie na pytanie w którym miejscu zarzuciłem że głosowanie jest ustawione konkretnie zacytuj ?
Tutaj kilka słów wyjaśnienia więc nie koniecznie musisz się do nich odnosić.
Jako iż sam jestem nie zdolny do takiego oszustwa i manipulacji, to o takie coś nie podejrzewam innych. Jak napisałem że wynik jest jasny w dwóch konkurencjach to znaczy iż ja jako Sławek mam swoich 100 % faworytów . Jesteś to w stanie zrozumieć ?
Jakby Borusja grała z Orłem OSP Mętków w piłkę to chyba też by można było napisać iż wynik jest jasny w 100 % centach .
Gdybyś miał zanurkować na 300 m jak Starnaś to też bym mógł napisać iż wynik tego nurkowania jest jasny w 100 % .
Teraz dochodzę do wniosku iż najlepszym rozwiązaniem jest jawne głosowanie . Nie mamy sie przecież czego chyba wstydzić a już nie na pewno własnych przekonań .
Wysłany: 23-01-2014, 16:21
slawek290 napisał/a:
Nawet bym się nie silił . Wynik jest jasny w 2 konkurencjach .
Twoje porównania są trochę "mętne" bo w Twoim przykładzie jest 50% na 50%, a tu kandydatów jest więcej dlatego właśnie ten wynik mnie interesuje bo może to głosowanie jest bez sensu jeżeli już wynik znasz tylko z niejasnych mi jeszcze powodów nie chcesz go ujawnić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko