czy ktoś z odwiedzających jest w stanie coś powiedzieć o Robercie Goszczyńskim z Płońska?
Organizuje w następny weekend po targach podlodowe na jeziorze Orlińskim i chciałbym się do niego wybrać.
...a chociażby to czy jest to instruktor posiadający wiedzę czy garść plastików
ostatnio krążył tu filmik jak jakiś specjalista prowadził grupę 5-6 płetwonurków - takich ludzi chcę uniknąć, a forum jest idealne do dzielenia się wiedzą o czymś takim.
Słyszałem o nim tylko że jest, a sam jestem za krótki żeby umieć to zweryfikować.
Szkolił mnie praktycznie od zera do P2 i PN2 (+ sporo specjalizacji), teraz jestem za granicą więc nurkujemy coraz rzadziej (większe wyjazdy). Zrobiłem z nim (na wspólnych wyjazdach) ok. 100-150 nurkowań, nigdy nie widziałem sytuacji, żeby miał więcej niż 2 kursantów naraz.
Plastiku za uśmiech nie dostaniesz więc jak nie uda Ci się wkręcić śruby to albo do bólu albo powtórka na następnym wyjezdzie . Paru gagatków robiło stare P2 naprawde dłuugo
No i po wszystkim
Byliśmy na jeziorze Orłowskim. Instruktor... mogę powiedzieć pewną mądrość - "Młody,aktywny i co najważniejsze ciągle się rozwijający".
Wszystko mi się zgadzało. Spokojny, pewny siebie, dający poczucie bezpieczeństwa pod wodą ...muszę napisać do niego, aby zapłacił mi za reklamę.
Jako minus dodam że nie zorganizował paru rzeczy, które by wiele ułatwiły...
wiało i było mało słońca. No i mogło by być troszkę cieplej
[ Dodano: 23-03-2014, 22:10 ]
Czy jesteście w stanie polecić jakiegoś instruktora (Polska centralna), który wybitnie rozwinął się w temacie "doskonałej pływalności"?
Ostatnio wyczytałem że po zgłębieniu tematu nurek w toni ma umiejętność utrzymania głębokości praktycznie z dokładnością do 1 cm. Ja i moje umiejętności/doświadczenie mówimy "TEŻ TAK CHCĘ!!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko